• DOLAR 32.348
  • EURO 35.162
  • ALTIN 2305.25
  • ...
SON DAKİKA
"En zor meslek insan yetiştirmektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Genç, ziyaret ettiği  köy okullarında idareci ve öğretmenlerden okul, öğrenci ve lojman durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, mevcut eksikleri  tespit ederek, giderilmesi noktasında imkânlar dâhilinde yardımcı olacağını söyledi.

Yaptıkları okul ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan Genç, “ Ülkemizin birçok değişik vilayetlerinden ilçemizin köy okullarında görev yapan birçok öğretmenimiz var. Geleciğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimize eğitim veren değerli eğitmenlerimizi ve öğrencilerimizi okullarında ziyaret ettik. Gerçekten çok zor bir mesleği icra ediyorlar. Dünyada en zor hangi meslek diye sorsanız, herhalde insan eğitimi diye cevap veririm. Çünkü her şey insanın eğitiminden geçer. Zor olduğu kadar, o derece de hayırlı bir meslek. Bugün Rabbim nasip etti Ataköy, Fesleğen, Saruhan ve Çetinler İlkokullarını ziyaret ettik. Hem eğitmenlerimizle, hem de öğrencilerimizle bire bir tanışma fırsatımız oldu. Sizin de malumunuz kırsalda görev yapan öğretmelerimiz ilçe merkezlerine nazaran biraz zor şartlarda kalıyorlar. Biz de bu vesileyle hem kendilerini ziyaret ettik hem de okul lojman eksiklerini tespit ettik. İnşallah imkanlar dâhilinde tespit edilen eksiklikleri gidermek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç ziyaret sonunda  öğretmen ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekti. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir