• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
"Yılbaşı gecesi hiçbir semavi dinde yoktur"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu (PSP) Adana temsilciliğinin  basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“ Kapitalist düzen kendi varlığını sürdürebilmek için, kendine yeni bir av olarak gördüğü insanlara ulaşmak gayesiyle sözüm ona özel gün ve gecelerden istifade eder. Kendi kapitalist çarkının dişlerinde öğütecek, zenginliklerine zenginlik katacak emellerine ulaşmak amacıyla toplumu ifsad eder. İşte bu  ifsad çalışmalarından biri de yılbaşı gecesi ve kutlamalarıdır. Kendi örf ve adetlerinde dahi olmayan, kutlaması yapıldığında imanına zarar verecek bu geceden, şiddetli bir şekilde sakınılması gerekirken, devlet tarafından özendirilmesi bir toplumun başına en büyük felakettir.

‘Şeytan onlara yaptıklarını süslü göstermektedir’ ayetini unutan insanlar bu gecede sudan daha çok içki içmekte, zinalar yapmakta devlet eliyle kumar oynatılmakta, işlenen bütün haramlar, melanetler TV aracığıyla evlere sokulmaktadır. TV başındaki genç temiz dimağları haramlarla kirletmekte ve maalesef bu durum normalleşmeye başlamaktadır.’Ey iman edenler yakıtı insanlar ve taştan olan cehennem ateşinden kendinizi ve ehlinizi koruyun’ ayetini hatırlamak ve işlenen günahlarla hududullahın (Allah’ın sınırları) aşıldığı bilinmeli ve bu durumdan şiddetli şekilde kaçınılmalıdır.

Tahrif edilmemiş hiçbir semavi dinde olmayan, ancak Hıristiyanların bayramı olarak görülen bu gecenin, yüzde 99’u  Müslüman olan ülkemizde her kurban Bayramı geldiğinde on binlerce hayvanın kesileceği ve bunu da katliam olarak gösteren sözde hayvan severlerin, bu gecede on binlerce hindinin kesileceğini ise hiç gündeme almaması ise, onların yüzsüzlüğünün  açığa çıkması açısından önemlidir.

Son olarak deriz ki, her geçen gün ölüme yaklaşan ve hesap vermek için Allah’ın huzuruna gidecek olan insanlar, bu gecede kendini hesaba çekmelidir. Bu hesap sırasında işlediği günahlardan dolayı af ve mağfiret dilemeli, hayırlarını ve ibadetlerini ise daha da artırmalıdır. Ve unutulmamalıdır ki bizler, sözüm ona hediye getiren noel babanın değil, miraçtan namazı getiren Hz. Muhammed (SAV) ümmetiyiz.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir