• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Siyer Sınavı Standına ilgi devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından Ağrı’da açılan Siyer Sınavı Başvuru Standına soğuğa rağmen ilgi devam ediyor.

Ağrı’nın işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesine açılan stantta soğuktan dolayı nöbetleşe duran Koordinatörlük üyeleri soğuk havanın kendilerini olumsuz yönde etkilemediğini söylediler.

“Halkımızın endişesi Hz. Peygamber’dir”

Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü üyesi Veysi Begen, başvuru yapan vatandaşların ödülü kazanma endişelerinin olmadığını ifade etti.

Begen,” Ağrı’nın en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesinde Siyer Sınavı Başvuru standı açtık. Hamdolsun ki ilgi yoğundur. Halkın genel olarak söylediği şudur ’Kazanmasak bile en azından Hz. Peygamber’in hayatını öğrenmiş oluruz. Bu bize kar olarak kalsa yeterlidir’ buda halkımızın asıl hassasiyetini ortaya koymaktadır. Bu arada Ağrı soğuğu ile bilinmekte. İstesek de istemeksek de soğuk bizi etkiliyor. Ama bu etki olumsuz yönde değil. Yapılan iş Allah için olduktan sonra bizim için önemli değil. Arkadaşlarımız sırayla beklemektedirler stant başında. Standa gelen halkımıza da gül kokulu kolanya ve şeker ikram ediyoruz. “ dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir