• DOLAR 32.563
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2423.749
  • ...
Mersin`de kaleşnikof ve pompalı kuyumcu soygunu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgilere göre, ellerinde kaleşnikof silah, pompalı tüfek ile 2 tabanca bulunan yüzleri maskeli 4 kişi merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerindeki Berat Kuyumculuğa geldi.

Ellerinde silah bulunan 3 kişi kuyumcu Ayşegül Artuk`a  silah doğrultup etkisiz hale getirdikten sonra diğer bir kişi dışarıda bulunan ve çocuğunu seven kişiyi etkisi hale getirmeye çalıştı. Yüzü maskeli soyguncular vitrinde bulunan altınları ve kasadaki paraları torbalara doldurdu. Dışarı çıkan yüzü maskeli şahıslar havaya ateş ettikten sonra ara sokakta kendilerini bekleyen ve plakası alınamayan araca binerek olay yerinden kaçtı.

Yaşananlardan sonra olay yerine gelen polis, soygunun gerçekleştiği  gölgeyi güvenlik çemberine alarak incelemelerde bulundu. İşyerinin güvenlik kameralarında çalışma başlatan polis, silahlı ve yüzü maskeli soyguncuları yakalamak için soruşturma başlattı.

Öte yandan soyguncuların iş yerine girme anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde birinin elinde kaleşnikof, diğerinin elinde pompalı tüfek ve 2'sinin elinde tabanca bulunan yüzü maskeli soygunculardan 3'ü hızla iş yerine girerken eli silahlı biri ise o sırada iş yerinin önünde bulunan çocuğunu seven bir kişiyi zorla içeri sokuyor. O sırada 3 yaşlarındaki bir çocuk ise içeri bakarak olan biteni anlamaya çalışıyor. Soygunu gerçekleştiren şahıslar daha sonra ise ellerindeki para ve altın dolu torbalarla iş yerinden çıkarak hızla uzaklaşıyor. (Osman Öksüz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir