• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mersin`de siyer sınavı için stant açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde organize edilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS) için Mersin`de faaliyette bulunan Bilge Eğitim Der sınav kayıt standı açtı. Merkez Akdeniz ilçesi Hastane Caddesi üzerinde iki noktada açılan stantların, mesai saatleri arasında bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi.

Konuyla ilgi bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Mersin Koordinatöre Ercan Fidan, Mersin`de bulunan imam hatip ve diğer okulların bahçelerinde stant açmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verdiklerini ve bu dilekçenin neticesini beklediklerini ifade etti.  

Sınav için son başvuru tarihinin 25 Ocak olduğunu hatırlatan Fidan, siyer sınavına katılmak isteyenlerin kayıtlarını en kısa sürede yaptırmaları gerektiğini belirtti.

KDSS`nin 01 Şubat Pazar Günü 10.00 -12.00 saatleri arasında erkek/kadınlar için ayrı salonlarda tek oturumda yapılacağını ifade eden Fidan, sınavın ödülleri ve detayları hakkında bilgi edinmek isteyenlerin, www.peygambersevdalilari.com sitesinden öğrenebileceklerini söyledi. (Osman Öksüz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir