• DOLAR 32.603
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2415.147
  • ...
Okullarda PKK sloganları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Bağlar ilçesinde bazı okullarda öğrencilere zorla PKK lehine sloganlar attırıldığını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Bir gün okula gittiğinde çocuğunun içinde bulunduğu ortamı hayretler içerisinde izlediğini ve bunu telefonuyla görüntülediğini belirten öğrenci velisi, tüm bunlar yaşanırken ve alenen yapılırken, bölgede varlığı ile yokluğu belli olmayan devletin atadığı yetkililerin ortada olmadığını söyledi.

Öğrenci velisi, “Mesela tüm bunlar yaşanırken okul müdürü nerede? İlçe Milli Eğitim Müdürü nerede? Bu durumları defalarca dile getirdik, ancak duyan yok. İl Milli Eğitim Müdürü niye duymaz bunları. Hepsi bir tarafa Vali bunlardan habersiz mi? Bunu kimseye izah etmeleri mümkün değil.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

“Hiç kimsenin çocuklarımıza, her sabah Apo lehine slogan attırma hakkı yok”

PKK tarafından çocuklarına dayatılan ve militanlarca takip edilen bu faşizan uygulamalardan dolayı çocukları adına tedirgin olduklarını ve bunun önleminin alınması gerektiğinin altını çizen öğrenci velisi, “Hiç kimsenin çocuklarımıza, her sabah Öcalan lehine slogan attırma hakkı yok. PKK`nin lehine sloganlar attırarak çocuklarımız adeta bir militan gibi yetiştirilmeye çalışılıyor. Bizler, çocuklarımızı muhafaza etmek için gerekirse okuldan bile alacak duruma geldik. Ki eğer bu güçler çocuklarımızı kirli emellerine alet ederlerse, yapabileceğimiz tek şey kalıyor. Çocuklarımızı bu okullardan alarak bu tehlikenin önüne geçeceğiz. Bu da bize devletin hediyesi olsun.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir