• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Vali Yardımcısı Ersöz`ün köy okulu ziyaretleri sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz,  sömestr tatiline günler kala Mazıdağı ilçesine bağlı Aksu ve Tarlacık köylerine giderek okullarda incelemelerde bulunduktan sonra öğrencilerle uzun süre sohbet etti.

                 

Öğrencilere ders notları ve ortalamalarıyla ilgili sohbet eden Ersöz, okul öğretmenlerinden; geleceğimize yön verecek olan öğrencilere ana baba şefkatiyle yaklaşmalarını, öğrencileri çağın gereklerine uygun bilgi ve beceriler kazandırırken kendilerini sürekli yenilemelerini istedi.

Öğrencilerin güzel ahlaklı, doğruyu yanlışı ayırt edebilen, iyi nitelikli insan olarak yetişmesi için öğrenci, öğretmen ve veli iletişimin önemine değinen Vali Yardımcısı Ersöz, öğretmenlere “Velilerle sürekli iletişim halinde olun” tavsiyesinde bulundu.

Köy okullarına yaptığı ziyaretin sonunda öğrencilerle koyu bir futbol sohbetine tutunan Vali Yardımcısı Ersöz, öğrencilere tuttukları takımları sordu. Beşiktaş taraftarı olan Vali Yardımcısı Ersöz, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir