• DOLAR 32.5
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2436.413
  • ...
Akçakale Belediyesi 20 adet tekerlekli sandalye dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akçakale Belediye garajında gerçekleştirilen tekerlekli sandalye dağıtım törenine Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan, muhtarlar, engelliler temsilcisi Ahmet Efe Akdoğan, engelli ve engelli aileleri katıldı. 

Yapılan yardımların oldukça anlamlı olduğunu vurgulayan engelli vatandaşlar, “Engelli arkadaşlarımızın yüzü güldü. Bu konuda emeği geçen herkesten Allah bin kez razı olsun." dedi.

Akçakale engelliler temsilcisi Ahmet Efe Akdoğan yaptığı açıklamada, “Gerek şahsım gerekse camiam adına her zaman dile getirdiğim bir konuvardı. Engelli dostu Akçakale Belediyesi diye. Bugün bir kez daha Akçakale belediyesi ağabeyliğini kardeşliğini bizlere göstermiştir. 20 tane engelli kardeşime sandalye dağıtmıştır. " Dedi.

Belediye başkanı Abdülhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan ise "her insan bir engelli adayıdır." bugün engelli arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gönül isterdiki onlara daha sağlıklı bir yaşam ve daha güzel hediyeler verelim. Yalnız bu Allah’ın bir takdiridir. Ben hepsine sabır diliyorum, Evlatlarına böyle baktıkları için. Biz Akçakale Belediyesi olarak bütün imkânlarımızla bizler her zaman onların yanında olacağız. Her insan bir engellidir, kendilerini engelli olarak görmesinler. Bizler her konuda elimizden geleni yapmaya hazır olacağız." Şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir