• DOLAR 32.373
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2325.488
  • ...
Bursa Yenişehir - İznik yolu Haziran 2015'te açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret ettikten sonra İznik-Yenişehir yol çalışmalarını yerinde incelediler ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Bursa Aydın yaptığı açıklama da "2013 Yılında yapımına başlanan İznik -Yenişehir yolu 2015 Haziran ayında tamamlanarak trafiğe açılacak. İznik- Yenişehir Projesinin toplam maliyeti 50 milyon 276 bin TL’dir. Bir proje bitmeden diğer projeye başlayacağız. İznik Çevre yolu için gerekli kamulaştırma işlemleri devam ediyor. 2015 yılı Nisan ayından itibaren İznik Çevre yolu çalışmalarına başlanacak.”dedi.

Yolun Medeniyet olduğunu ifade eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "İlçemize yapılan bu iki proje de hayırlı olsun. Tarihi ve Kültürel mirası ile Medeniyetler şehri olan İznik'in tanıtımına önemli bir katkı sağlayacaktır. Yolların ulaştığı her yer gelişmiş ve aynı zaman insanların yaşam kalitesini yükselmiştir. Dört Büyük Medeniyete ev sahipliği yapan İznik'e yapılan yollar ile artık daha iyi ulaşılabilecek. Tüm İnsanlık kendi tarihini yerinde görebilecek ve tarihe dokunarak geçmişi hatırlayacaktır.”ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir