• DOLAR 32.343
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2307.58
  • ...
 Adana`da öğrenciler ödevlerini gençlik merkezinde yapıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi, ilçe okullarında öğrenim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri okul dersleri ve ödevlerini gençlik merkezine ait bilgisayarlardan yararlanarak yapıyorlar.

Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyüp Çelikoğlu, gençlere kapılarının sürekli açık olduğunu belirtti. Çelikoğlu, "Yüreğir Gençlik Merkezimizin bilgisayar laboratuvar bölümünde ödevi ve araştırma yapan öğrencilere zorlandıkları yerde Gençlik Merkezi çalışanlarımız ve gönüllüler yardımcı oluyorlar. Gençlik Merkezi çalışanlarımız ayrıca çocuk ve gençlerimizin bedensel, akademik, ruhsal ve sosyal tüm ihtiyaçlarını düşünerek aktivite organize ediyor." dedi.

Gençlerin etkinlik ve kurslardan da yararlandığını dile getiren Çelikoğlu, "Yüreğir Gençlik Merkezimizde vakit geçiren çocuklar güvenli bir ortamda oyun oynayabilmeleri, ödevlerini araştırabilmeleri, internet ve kütüphaneden yararlanabilmelerinden dolayı oldukça memnun kalıyorlar. Gençler ödevlerini internet kafeler yerine Gençlik Merkezi`nde yerine getiriyorlar." diye belirtti.

Çelikoğlu, ayrıca öğrencileri derslerine yardımcı etüt kursları, kendilerini tanımalarına ve yeteneklerini keşfetmelerine yönelik hobi, el sanatları, kursları da gençlerin taleplerine göre açıldığını sözlerine ekledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir