• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
Kurtuluşumuz Icin Tek Yol Vardır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Güneydoğum Derneği tarafından Diyarbakır Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezinde düzenlenen "Devletin Rolü" Paneli`ne konuşmacı olarak katılan Gençlik Çalışmaları Uzm. Türkiye Gençlik Konseyi Kurucu Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, AB`nin gençlere yanlış empoze edildiğini, gençlerin yaşadığı sorunların ve uyuşturucu batağına düşmesinin yegâne sebebinin bu olduğunu ifade etti.

Söylemez, "2.Dünya savaşından sonra Japonya`nın AB`nin bilimini Türkiye`nin ise sadece ne yazık ki giyim ve kuşamını aldığını, Gençler AB deyince hep daha fazla toplumdan uzaklaşmayı ve tek başlarına davranmayı örnek aldılar. Gün geçtikçe aile ve toplumdaki sıcaklığı Öz Anadolu Kültürlerinden ve maneviyattan uzaklaşarak sokakta aradılar. Böylece hem devletine hem toplumuna karşı sadece birer silah haline geldiler" dedi.

Uyuşturucu kullanma yaşının ilköğretim sıralarına indiğine de değinen Söylemez, tek yolun Kuran`ı hayatımıza uygulamak olduğunu ifade etti.
Panelde, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Siirt Eski Milletvekili Ömer Ergenç, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü İsmail Güneş ve Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi`nden Doç. Dr. Mikail Söylemez de birer konuşma yaptılar.

Veysi Rüzgar - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir