• DOLAR 32.645
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2495.949
  • ...
İstanbul`da fabrika yangını: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Esenyurt`ta bir sanayi sitesi içerisindeki karoser atölyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü. Güvenlik görevlileri, ölen şahsın birkaç saat önce alkol şişeleri ile yangın çıkan yere girdiğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi`ndeki bir karoser atölyesinde saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. Yangını fark eden güvenlik görevlileri, önce kendi imkanları ile yangına müdahale etmeye çalıştı. Yangın söndürülemeyince itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Atölyedeki işçilerin kaldığı odada yapılan araştırmada bir kişinin cesedi ile karşılaşıldı. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Ölen şahısla birlikte aynı yerde olduğu söylenen bir kişi ise gözaltına alındı.

Yangına ilk müdahaleyi yapan güvenlik görevlileri, ölen şahsın Türkmenistan uyruklu Bahtiyar isminde biri olduğunu ve poşet atölyesinde çalıştığını söyledi. Güvenlik görevlileri, "İyi bir insandı ama sürekli alkol alırdı. Yangından birkaç saat önce de elinde alkol şişeleri ile yangın çıkan atölyeye geldi. Kendisi burada çalışmıyor ancak arkadaşının yanına gelmişti." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir