• DOLAR 32.573
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2432.09
  • ...
 DTSO'da Diyarbakır'ın sorunları konuşuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO)’yu ziyaret eden Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy burada DTSO yöneticileriyle kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy DTSO ziyaretinde Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Yönetim Başkanı Ahmet Sayar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

“Projeler için her türlü desteği vermeye hazırız”

Kentin öncelikleri arasında yer alan havaalanı, ‘Lojistik Köyü, ‘Tekstil Kent’ gibi projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Sayar, Kent dinamiklerinin kolektif ve özverili çalışmalarıyla altyapı anlamında eksiklerin kısa zaman içerisinde tamamlanacağına inandıklarını söyledi.

Kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'a teşekkürlerini ileten Sayar, gerçekleşmesi planlanan projelerde başta valilik, Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla da ortaklaşa çalışma yürütmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonrasında Vali Aksoy'a  Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın  130. hizmet yılını temsil eden plaket hediye edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir