• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
TIR ile otomobil buzlanma nedeniyle çarpıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yoğun kar yağışlarından sonra yollarda oluşan buzlanma nedeniyle maddi hasarlı kazalar meydana geliyor. Yollarda oluşan buzlanma kazalara yol açarken, zincirsiz yola çıkan sürücüler ise zor anlar yaşadı. Dün akşam saatlerinde ise Bingöl- Karlıova karayolunda bir TIR ile otomobil yoldaki buzlanma nedeniyle çarpıştı.  

Edinilen bilgilere göre kaza, bugün sabah saatlerinde Bingöl-Karlıova karayolu Kalençik mevkide meydana geldi.  Kazanın yolda oluşan buzlanma nedeniyle meydana geldiği belirtildi.

Yolun buzlu olması sebebiyle TIR ile otomobil direksiyon hâkimiyetini kaybederek birbiriyle çarpıştı.  Meydana gelen kazada can kaybı olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza nedeniyle kapanan Bingöl- Karlıova karayolu, Karayollarına bağlı ekiplerin, kaza yapan araçları yoldan kaldırmasından sonra tekrar trafiğe açıldı.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, gece ve sabah saatlerinde yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiği belirtilerek, gerek sürücülerin gerekse de çiftçilerin tedbirli olmaları istendiği belirtildi. (Nihat Kanat / Salih Torak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir