• DOLAR 32.476
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2474.068
  • ...
Batman'da madde bağımlılığına karşı tiyatro gösterimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Tillolular Derneğinin İçişleri Bakanlığı Dernekler İdaresi Başkanlığınca finanse edilen “Madde Bağımlılığına Karşı Toplumsal Uzlaşı” adlı proje kapsamında “İnsan neyin bağımlısı ise mutlaka onun kölesi olur’’ konulu tiyatro gösterimi yapıldı.

İl Kültür Merkezindeki tiyatro programı öncesinde söz alan TTA Genel Müdürü ve Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcı İbrahim Halil Kırşan, genç katılımcılara hitaben, “Gençler, sadece ülkemiz ile sınırlı kalmayın, dünyaya açılın. Babalarımız bu topraklarda yetiştiler ve bulundukları coğrafyada bir yurttaşıydılar. Bizler bunları aştık ve birer Türkiye vatandaşı olduk. Çocuklarımız bizleri de aşarak birer dünya vatandaşı oldular. Sizler de hedef olarak bir dünya vatandaşı olmayı hedef seçin ve uluslararası firmalarda görev alacak şekilde kendinizi hazırlayın.  Bu toprakların gençleri çok zekidir.” diye konuştu. 

“İnsan neyin bağımlısı ise mutlaka onun kölesi olur” tiyatrosunun Cuma gününe kadar günde iki seansla lise öğrencilerine yönelik devam edeceği belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir