• DOLAR 32.422
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.117
  • ...
Mardin'deki yaralı askerin tedavisi sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Nusaybin, Midyat ve İdil ilçeleri sınırlarında bulunan Bagok Dağı'nın Dağiçi Mevkii’nde dün yapılan keşif sırasında Nusaybin Kadastro Hakimi kâtip ile 3 bilirkişinin güvenliğini sağlayan Kobra tipi askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu yaralanan askerlerden Başçavuş Rahmi Ala’nın tedavisi sürüyor.

Mardin’deki özel bir hastanede tedavi altına alınan ve belinde kırıklar oluştuğu öğrenilen Ala’yı ziyaret eden Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Nusaybin'de keşif çalışmasına giden hâkim, kâtip ile 3 bilirkişinin güvenliğini sağlayan askeri zırhlı aracın Bagok Dağı bölgesinden geçişi sırasında bir mayının patladığını anımsatan Başsavcı Özel, patlama sonrası bazı askerlerin yaralandığını ve o askerlerin birinin tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiklerini belirtti.

Yaralı askerin durumunun iyi olduğunu ifade eden Özel, “İnşallah en kısa zamanda silah arkadaşlarının yanına denebilecek. Hastane yetkilileri de gereken ilgiyi gösteriyor. Umarız bu son olur. Ne hâkim arkadaşımızın, ne askeri personelimizin ve ne de vatandaşımızın bu tür olaylara maruz kalmasını istemeyiz. Yaralı askerimize acil şifalar diliyorum.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir