• DOLAR 32.572
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2427.423
  • ...
Muhtarlar elektrik sorununu kaymakama iletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus’ta sıkça yaşanan elektrik kesintilerinin halkı mağdur ettiğini belirten mahalle muhtarları, sorunun çözümü için İlçe Kaymakamı Hasan Göç ile görüştüler.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan başkanlığında Kaymakam Göç’ü ziyaret eden Şahin, Barbaros, Girne, Bahçe, Yunus Emre, Yeşilevler, Mantaş, Gözlükule ve Yeşil Mahallesi muhtarları; ilçe halkından topladıkları yaklaşık 4 bin imzalı şikayet dilekçesini Kaymakam Göç’e ilettiler.

Elektrik dağıtım şirketi ile ilgili sorunları dile getiren muhtarlar, sık sık yaşanan ani elektrik kesintileri yüzünden vatandaşların elektronik eşyalarının zarar gördüğünü, 186’ya ulaşımın çok zaman aldığını, sokak aydınlatma lambalarının sorunu bulunduğunu ifade ettiler. EnerjiSa’da sorunlarını aktarıp çözecek muhatap bulamamaktan yakınan muhtarlar, sorunların çözümü için destek istediler.

Kaymakam Hasan Göç ise, dilekçeleri alarak, söz konusu şikâyetlerin giderilmesi için gereğinin yapılması konusunda yetkililerle görüşeceklerini ifade etti.  (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir