• DOLAR 32.502
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2430.471
  • ...
Batman'da "Eğitime Aralıksız Devam Projesi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Eğitime Aralıksız Devam Projesi’nin uygulandığı Batman Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Proje hakkında Okul müdüründen bilgi alan Çelik, daha sonra öğrencilerin etüt çalışması yaptığı çalışma salonuna geçerek burada öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Burada konuşan Çelik; “Okul idaremizin, YGS ve LYS ye hazırlanan, siz öğrencilerimiz için hayata geçirdiği, Eğitimde Aralıksız Devam Projesi’nin sunduğu fırsatı, en iyi şekilde değerlendiriyor olmanızı görmek, bizi de mutlu ediyor.” dedi.

Proje ile ilgili yapılan açıklamada, “Batman Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı’nda hayata geçirdiği projeyle YGS ve LYS’ ye hazırlanan dar gelirli, dershaneye gidemeyen ve kendi evinde çalışma ortamı bulunmayan öğrencilere bir fırsat sağlamayı hedefliyor. Projeden bugüne kadar, 160 öğrenci faydalanmaya devam ederken, öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde aile eğitim çalışmaları kapsamında, 180 veli ile görüşme yapıldı. 15 öğretmenin görev aldığı proje kapsamında hafta içi her gün 18.30-22.00 saatleri arası etüt çalışması, hafta sonu ise 08.00-12.00 saatleri arası öğrencilere yetiştirme kursları veriliyor.”denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir