• DOLAR 32.486
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2489.115
  • ...
Batman'da EBA bilgilendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) bilgilendirme toplantısına, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu ve ildeki lise müdürleri katıldı.

Eğitim Bilişim Ağı ile ilgili bilgilendirme sunumunu EBA İl Koordinatörü Ömer Çiftçi yaptı. Lise müdürlerine yönelik gerçekleşen EBA bilgilendirme toplantısının sonunda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “24 okulumuzda akıllı tahta sisteminin kurulmuş olması önemlidir. Hayatımızda internet var. İnternetin eğitime ait tarafının çok iyi kullanmalıyız. Kullanımını yasaklamak yerine, zengin bilgi kaynağına nasıl ulaşılır, nasıl kullanılır öğretmeliyiz.”dedi.

EBA hakkında da bilgi veren Çelik, “EBA’yı artık çocuklarımız için hayatımıza sokmamız gerekiyor. Eğitim Bilgi Ağında eğitim için gerekli önemli kaynak mevcut ve bu kaynaklar her geçen gün güncellenen kaynaklar, yeni bir süreç başlıyor. Bu sürecin başarılı gitmesi için, artık her şey siz idarecilere ve öğretmenlerimize bağlıdır. Günü birlik düşünme yerine, geleceğe yönelik belirlediğimiz hedeflerimizi büyütmeliyiz. Batman olarak kendi bölgemizde, model bir il olabiliriz. Unutmamalıyız ki bunu ancak çalışarak başarabiliriz.” diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir