• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Selam Der ihtiyaç sahiplerini sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilvan ilçesinde faaliyet gösteren Umut Kervanı Platformu üyesi Selam-Der her ay düzenli yaptığı yardımlarını Kasım ayında da sürdürdü. Selam Der, Kasım ayında yaptığı yardımlarla onlarca fakir aileyi sevindirdi.

Yardımlarla ilgili bilgi veren Selam Der Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen, "İlçemize sığınan Suriyeli mültecilere ve Hilvan`da fakir olan ailelere birer torba un ve birçok aileye gıda yardımı yaptık. Battaniye ve zaruri olan ev eşyasını muhtaç olması kaydıyla Kobanili, Rakkalı, Kürt ve Türk ayırımı yapmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ayrıca Avrupa Yetim Der kardeş Aile Projesi kapsamında iki aileye 575 TL nakit yardımında bulunduk." dedi.

Hilvan Selam Der olarak yaptıkları yardımlara devam edeceklerini belirten Göçmen, "Kışın zor şartlarında biz evimizde sıcak yuvalarımızda yatarken maddi durumu düşük olan ilçe halkı ve mültecileri unutmamak gerekir. Son olarak yaptıkları yardımlardan dolayı esnaf ve vatandaşlarımızdan Allah razı olsun." ifadelerini kullandı. (Mehmet Can Yardımcı - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir