• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Yerleşim Merkezlerine Yerleştirilen Vahşiler Dehşet Saçmaya Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimi Batı Yaka bölgesinde Filistinlilerden zorla gasp ettiği topraklara inşa ettiği yahudi yerleşim merkezlerine yeni işgalcileri yerleştirirken, onlar da Filistinlilere karşı insanlık dışı saldırılarla dehşet saçmaya devam ediyorlar. Filistinlilerin yerleşim alanlarına adeta birer vahşi canavar gibi yerleştirilen bu yahudi yerleşimcilerin vahşetlerini icra etmede en sık başvurdukları yöntemlerden biri de araçlarıyla Filistinli çocukları kasten ezmek.

Bugün (18 Aralık Perşembe) sabah da Batı Yaka'nın Ramallah vilayetine bağlı el-Lebin köyünde yine yedi yaşında Filistinli bir çocuk bir yahudi yerleşimcinin özel otomobiliyle düzenlediği saldırı karşısında dehşet anları yaşadı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yahudi yerleşimcinin araçlı saldırısına maruz kalan yedi yaşındaki Amr Osman Zeytun'un ailesinden aldığı bilgiye göre çocuk bugün sabah okula giderken bir yahudi yerleşimcinin aracıyla hızla üzerine geldiğini görünce şaşkına döndü. Saldırıdan kendini koruyabilmek için kaçmaya çalıştı ama işgalci canavar caddenin kenarında düşmesine neden oldu. Çocuğun başında ve vücudunda orta derecede yaralar olduğunu söyleyen aile tedavi için hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir