• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Bursa TSE toplantısında kalite konuşuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa-Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Danışma Kurulu’nun 2014 yılı son toplantısı, TSE İl Koordinatörlüğü’nde düzenlendi.

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı’nın açış konuşmasıyla başlayan toplantıya, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, ticaret ve sanayi odaları ile organize sanayi bölgelerinin temsilcileri katıldı.

 “Kalite Günleri” eğitimleri ile bölgede yeni bir seferberlik başlatan TSE’nin bu organizasyonuna herkesi davet ettiklerini belirten TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman da, “TSE ile farkı görün ve farkındalığı yaşayın. TSE, tüm dünyadaki kalite teşkilatlarını yönlendiren, yöneten, yol gösteren, onlara katkı sağlayan bir kalite kuruluşudur. Kaliteyi yaşayalım, yaşatalım” dedi.

Karaman ayrıca, “Kalite ile ilgili kirliliğin gün geçtikçe arttığı günümüzde, ehil olmayan kişilerin yönlendirmesine fırsat verilmemeli, alanında yetkin ve etkin olan TSE’nin uzmanlarınca verilecek olan bu eğitimlerin bir fırsat olduğu unutulmamalıdır. 16 Ocak ve 23 Ocak da düzenlenecek olan Kalite Zirvelerinde ise, konunun uzmanları kaliteyi konuşacak, kaliteyi anlatacak, kalite kirliliği üzerinde değerlendirmeler yapacaklar” diyerek sözlerini tamamlandı.

TSE Bursa Danışma Kurulu’nun bir sonraki toplantısının 2015 yılının Ocak ayında yapılması kararlaştırılırken; kalite eğitimleri hakkında detaylı bilgilere “www. tse.org.tr”  adresinden veya TSE Bursa İl Koordinatörlüğünden ulaşabileceği bildirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir