• DOLAR 32.35
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2310.274
  • ...
Midyat`ta kurulan baz istasyonuna tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat ilçesi Yeni Mahalle`de PTT ve Telekom binası bahçesinde inşaatı devam eden baz istasyonu mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Yeni Mahalle Muhtarı Muharrem Demirdağ, inşa b atı devam eden baz istasyonunun mahalle sakinlerini rahatsız ettiğini ve mahallelerinde baz istasyonu kurulmasına karşı olduklarını söyledi.

Mahalle Muhtarı Demirdağ, “ Sağlık açısından baz istasyonunun kötü sonuçlar doğurduğuna inandığımız için mahalle sakinleri olarak endişe içerisindeyiz bu istasyonun mahallemize kurulmasını istemiyoruz.” dedi.

Demirdağ,  baz istasyonundaki vericinin radyasyon yaydığını belirterek,” Bu ve buna benzer vericilerin yerleşim yerleri dışına taşınmasını istiyoruz. Bu kadar dikkatsizlik ve sorumsuzluk olmaz. Radyasyon olduğu için zararı var, mahalle sakinleri çok tepki gösteriyor. Mahalle olarak kesinlikle kabul etmiyoruz, Bu vesile ile Kaymakamlık makamına sorunumuzu ilettik. Her şeyin başı sağlık ama bizim sağlığımızı kim koruyacak? “ ifadelerini kullandı.

Demirdağ, “Yetkililerin en kısa sürede gereğini yapmasını istiyoruz. Hukuki yollardan hakkımızı sonuna kadar savunacağız.”şeklinde konuştu. (Adnan Oğuz İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir