• DOLAR 32.515
  • EURO 34.602
  • ALTIN 2504.544
  • ...
SP Sason İlçe Başkanlığı kongreye gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sason Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan Saadet Partisi Sason İlçe Teşkilatı 3’üncü Olağan Kongresi’ne Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat ve parti üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamayla başlayan kongre, Sason İlçe Başkanı Tevfik Kahraman ve Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’ın selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Siyasi konuşmalar bölümünde konuşan Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi. Cumhurbaşkanlığı sarayının yapımında israf yapıldığını savunan Fırat, “İnşa edilen Aksaray konutu yerine 17 bin kişinin istihdam edilebileceği fabrikalar kurulabilirdi. Aksaray konutu yerine Batman Bölge Devlet Hastanesi gibi 100 tane daha hastane yapılarak 20 bin insanımıza istihdam sağlanabilirdi. Ama milli kaynaklarımız israf edilmektedir.” dedi.

Fırat, “Bugün üreten Türkiye yerine tüketen bir Türkiye oluşturdular. İşsizliğin haddi hesabı yoktur. Rakamlar aldı başını gidiyor. Cezaevleri doldu taştı. Bugün Türkiye’de 165 bin tutuklu var. Demek ki bir huzursuzluk vardır. Demek ki bu ülke düzgün idare edilemiyor.” şeklinde konuştu.

Yapılan kongrenin ardından Tevfik Kahraman ilçe başkanı seçildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir