• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Viranşehirliler çamur deryasına dönen yollardan dolayı tepkili
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kış mevsiminin gelmesinin ardından etkili olan yağışlarla birlikte Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi`ndeki sokakların çamur deryasına döndüğünü ifade eden mahalleli, duruma tepki gösterdi.

Mahallenin yarısında alt yapı çalışması yapılırken diğer yarısının kaderine terk edildiğini ileri süren mahalle sakinleri, sokakların çamurdan geçilmediğini bundan ise en çok okula giden çocukların sıkıntı çektiğini söylediler.

Duruma tepki gösteren mahalle sakinlerinden Halil G, “Sokaklarımız çamurdan geçilmiyor. Mahallenin yarısına kadar alt yapı çalışması yapılırken diğer yarısı kaderine terk edilmiş vaziyette. Ne yapacağımızı şaşırdık. Çocuklar ve bizler perişan durumdayız.” dedi.

Ali B. ise, “Sokaklarımız çamur deryasına dönmüş, sesimizi duyan yok. Yıllardır bu çileyi çekiyoruz. Sokakların çamuru yetmezmiş gibi her gece elektrikler de kesiliyor. Sokaklar karanlık, yaşlı ile hastalar perişan oluyor.” ifadelerini kullandı.

Yollarının bir an önce yapılmasını isteyen Ramazan E. de; “İlçede en kötü durumda olan bizim mahalledir. Çocuklar perişan durumdadır. Seçim zamanı verilen sözler maalesef sonra unutuluyor. Hiçbir hizmet yok. Kış gelince çamurdan dışarı çıkamıyoruz, camiye bile gidemiyoruz adeta bizim mahallemiz gözden çıkartılmış.” diyerek görmezden gelindiklerini söyledi. (Sabri Acet-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir