• DOLAR 32.381
  • EURO 35.192
  • ALTIN 2324.343
  • ...
Türkiye genelinde hava nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Parçalı ve az bulutlu, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile gece saatlerinden itibaren Ülkemizin batı kıyılarının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi, gece ve sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, kuzey ve doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS HADİSESİ UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir