• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...
Gençler O`nu (s.a.v) örnek almalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu münasebetiyle hazırladığı Kutlu Doğum Siyer Sınavı çalışmalarını tebrik eden gençler, bu tür sınavların Hz. Peygamber`in hayatını öğrenmeye fırsat olduğunu belirterek sık sık yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Kutlu Doğum Siyer Sınavı yapılarak çok hayırlı bir işe imza atıldığını vurgulayan Cumali Taba,  “Bilindiği gibi günümüzde gençlerin üzerinde oynanan oyunlar gençlerin bozulmasına neden oluyor. Böyle sınavlar münasebetiyle gençler peygamber efendimizin hayatını okuyarak O`nu tanımış oluyorlar. Gençlerimiz az da olsa içinde bulunmuş oldukları bozuk ortamlardan kurtuluyorlar.” dedi.

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun bu tür etkinlikleri yaptığı için saldırıya uğradığını belirten Taba, “Böyle hayırlı işlerde çalışan gençler sürekli saldırı ve hakaretlere maruz kalıyor, Allah`u Teâla bu tür çirkin saldırıları yapanları Kahhar ismi şerifi ile kahru perişan etsin. Hem bu dünyada hem öteki dünyada Allah`u Teâla onları zelil ve hüsrana uğratsın. ” şeklinde konuştu.

Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nın Peygamber Efendimizi hatırlattığını ve O`nun (s.a.v) hayatını okuyamaya fırsat tanıdığını ifade eden Ramazan Casuk ise  “Bu sınavda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Arayış içinde olan geçlerin kendilerine Hz Muhammed`i rehber edinmeleri gerekir. O`nu örnek almalarını tavsiye ediyorum.” dedi. (Sedat Kuşulay / Mustafa Gül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir