• DOLAR 32.542
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2488.988
  • ...
SON DAKİKA
Hastane sorunları Diyarbakırlıları canından bezdirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan ulaşım ve hastane içerisindeki sıkıntıların çözülmemesi vatandaşı canından bezdirdi.

Hasta ve hasta yakınları ulaşım, otopark ve hastane içindeki birçok çözülmemiş sorundan dolayı çok büyük mağduriyetler yaşadıklarını ifade ettiler.

Arabalar çarpık şekilde park ediliyor

Hastanenin bahçesinde düzenli bir otoparkın olmadığını ve bu durumun da birçok sıkıntıya neden olduğunu ifade eden S.B, “Hastane ye gelen arabalar çok düzensiz ve çarpık bir şekilde arabalarını park ediyorlar. Bu durum da birçok sıkıntı ve maddi hasarlı kazalara neden oluyor. Yaşanan bu olumsuz durumlardan dolayı Hastaneye gelen yaralıları içeriye almakta çok zor oluyor. Hastane’nin bahçesindeki bütün yollar kapalı oluyor. Bu duruma acil biz çözümün bulunması gerekiyor.” Diyerek yetkilileri sorunları çözmeye davet etti.

Ulaşım ’da sıkıntılar bitmiyor

Hastanede yaşanan bir diğer sıkıntının da ulaşım sorunu olduğunu ifade eden H.İ, ,se “Bazı zamanlarda gece saatlerinde randevu veriliyor. Gece verilen randevulara yetişemiyoruz. Randevulara yetişmediğimiz zaman da hastaneye gelmemizin bir anlamı kalmıyor. Hat minibüsleri gece saatlerinde buraya hiç gelmiyor. Ya hastane yönetiminin ya da hat Minibüsleri sahibinin bu duruma çözüm bulması lazım. Gündüz gelen şehir içi arabaları da tıklım tıklım doluyor. Buraya ek arabaların verilmesi gerekiyor.” Hasta ve hasta yakınlarının mağduriyetini dile getirdi.  (Emrah Deniz-Ali Fidancı/İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir