• DOLAR 32.586
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2414.633
  • ...
Tarsus'ta yaban domuzu şehir merkezine kadar indi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus’ta nerden geldiği belli olmayan yaban domuzu, şehir merkezine kadar inince halk tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Altaylılar Mahallesi ile Bağlar Mahallesini ayıran ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 300 metre uzaklıktaki DSİ kanalının içinde gece saatlerinde görülen ve yaklaşık 150 kilo olduğu tahmin edilen yaban domuzu vatandaşlar tarafından vurularak öldürüldü.

Çevre sakinlerinin, sabah saatlerinde durumu belediye ekiplerine bildirmesiyle, Kanalın içinde vurulan yaban domuzu kepçe ile çıkartılarak kamyona yüklendi. Belediye ekipleri daha sonra yaban domuzunu şehir dışında boş bir alana gömdüler.

Daha önce çevrede yine yaban domuzlarının görüldüğünü belirten mahalle sakinlerinden Bayram Aslan (19), “Gece evde otururken, bir silah sesi duyduk. Dışarı çıktığımızda kanalın yanında gelen seslere gittik. Kanalın için büyükçe bir yaban domuzunun vurulduğunu gördük. Sabah olduğunda belediye yetkililerini aradık. Belediye yetkilileri de gelerek domuzu buradan kaldırdılar. Domuzun şehir merkezine nasıl gelebildiğini anlamış değilim. Ama tahminime göre, Bağlarbaşı civarlarından buraya geldiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir