• DOLAR 32.592
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.48
  • ...
Batman'da "Öğrenen Lider Öğretmen" eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Öğretmen Akademisi Vakfı (ORAV) tarafından imzalanan protokol gereği, Batman Petrol Ofisi İlkokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik “Öğrenen Lider Öğretmen” programı eğitimi verildi.

Petrol Ofisi İlkokulu’nda 47 öğretmen ve idareci, Öğrenen Lider Öğretmen eğitimini alarak, Lider Öğretmenlik Sertifikası almaya hak kazandı. Bu seminerle öğrencilerle iletişim, etkili öğrenme ortamı hazırlama, sınıf yönetimi gibi konularda 2 gün boyunca öğretmen ve idarecilerine eğitim verildi.

Bu kapsamda Petrol Ofisi İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Öğrenen Lider Öğretmen eğitiminin ikinci oturumuna katıldı.

Burada konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, “Öğretmenlik özel bir meslektir, öğretmenler de her zaman özel insanlardır. Burada öğrencilerimizin eğitiminde kaliteyi arttıracak ve öğretmenlerimizin kişisel gelişimine katkı sağlayan bir eğitim semineri gerçekleşti. Bu tür seminerlerin diğer okullarımızda da gerçekleşmesi gerektiğine inanıyorum. Eğitime katılan değerli yönetici ve öğretmen arkadaşlarımı da kutluyorum”dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir