• DOLAR 32.538
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2490.568
  • ...
İŞKUR hizmetleri vatandaşın ayağına gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Batman’da bir alışveriş merkezi arasında yapılan işbirliğiyle neticesinde, İŞKUR tarafından alışveriş merkezinde stand açılarak halka hizmet vermeye başladı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, kurumlarının faaliyetlerinden birinin de hizmetlerinin tanıtımı, tüm toplum kesimlerine ulaşması ve vatandaşın ayağına hizmetlerini götürmeleri olduğunu söyledi.

Amaçlarının kurumlarının tüm faaliyetlerini duyurmak olduğunu belirten Eviz, “İş yerlerini ziyaret ederek işverenlere ve çalışanlarına hizmetlerimizi tanıttığımız gibi AVM’de açtığımız stant ile İŞKUR’a ilgi duyan herkese;  iş arama-bulma, eleman talebi, mesleki eğitim, girişimcilik, işe yerleştirme, istihdam garantili kurslar gibi program ve projelerden faydalanma,  işsizlik sigortası maaşı gibi tüm faaliyetler hakkında halkımızı bilgilendiriyoruz. Bu hizmetle amacımız, iş arayan ve işveren arasında köprü görevi gören, işsizlik ile mücadelede tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği çalışmalarını,  kurumumuzun hizmetlerini tüm topluma duyurmak ve tanıtmaktır. Böylece İŞKUR faaliyetlerimiz iş danışmanlarımız aracılığı ile bire bir vatandaşlara anlatılacak ve bilinçli bir şekilde İŞKUR hizmetlerine yönlendirmeler yapılacaktır.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir