• DOLAR 32.535
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2425.171
  • ...
Hademenin Okul Müdürünü Darp Ettiği İddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman`da bir okulda görevli hademenin okul müdürünü darp ettiği iddia edildi. Alınan bilgiye göre; 13 Ekim tarihinde Batman Bağlar İlköğretim Okulu müdürlüğüne atanan, Özgür Eğitim Sen Başkanı Mustafa Sevinçer, okulda görevli yardımcı hizmetli M.Ali Gül`e temizlik ve benzeri görevlerini yapması gerekenleri hatırlattı. İddiaya göre; hademe M.Ali Gül (45), buna tepki gösterip, "Ben 10 yıldır bu okuldayım. Senin gibi çok müdür gönderdim seni de göndereceğim. Sen bana burada iş yaptıramazsın" dediği iddia edildi.

 

Sonraki gün yardımcı hizmetli M. Ali Gül okula gelip okul bahçesinde tur atıp müdürün gelmesini bekleyerek, sabahçıların dağılış ve öğrencilerin geliş saatinde bütün öğrenci ve öğretmenlerin gözü önünde "dün sen bana ne dedin" diyerek okul müdürü olan Özgür Eğitim Sen Başkanı Mustafa Sevinçer`e yumruk atıp darp ettiği ileri sürüldü.

 

Öğretmenler araya girdikten sonra okula polis çağırıldı. Okul Müdürü Mustafa Sevinçer, yardımcı hizmetli M.Ali Gül`den şikâyetçi oldu. Saldırı sonrası Müdür Mustafa Sevinçer 10 günlük iş göremez raporu aldı. Hizmetli M.Ali Gül`ün gözaltına alınarak ifadesinin ardında serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Batman Özgür Eğitim Sen`den yapılan açıklamada, "Tanıyan herkes tarafından güzel huyu ve barışçı kişiliği ile bilinen başkanımız sayın Mustafa Sevinçer görev yaptığı okulda sevgili öğrencilerinin gözleri önünde, haddini bilmez bir zavallı tarafından saldırıya uğramış ve darp edilmiştir. Bizler Özgür Eğitim-Sen yönetim kurulu ve üyeleri olarak bu alçakça saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

M.Sait Çelik-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir