• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
İdeal Gençlik Topluluğundan İTTİHAD'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Servet Çetiz, beraberindeki heyetle birlikte Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) Başkanı Molla Enver Kılıçaslan’ı ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin ve toplumun sorunları dile getirildi.

Burada konuşan Molla Kılıçaslan, “Ahir zamanda imanın elde kor ateş tutmak gibidir.” Hadisi Şerif’ini hatırlatarak zor bir zamandan geçildiğini, bunun için Allah ile irtibatının çok güçlü olması gerektiğini ve gençlerin ancak bu şekilde muhafaza edilebileceğini söyledi.

Molla Kılıçaslan,  sözlerini şöyle sürdürdü: “İslam ve Müslümanlara tahammülü olmayan şer odakları; inkarlarını açıktan izhar ediyor ve gençleri bozmak, şeytanın oyuncağı haline getirmek için fuhuş, içki, esrar ve bonzai gibi kötü ve haram yolları tamamen açıp bu bataklığa sürüklemek için her türlü yolla baş vuruyor. Tüm bunlara karşı çok dikkatli olunması gerekir”   

Yapılan ziyaretin çok verimli geçtiğini ifade eden İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Servet Çetiz, “Batman Üniversitesinde okuyan öğrenciler olarak değerli alimlerimizin tavsiye ve nasihatlerine çok ihtiyacımız var, bundan dolayı Âlimler ve Medreseler Birliği Başkanı Molla Enver Kılıçaslan’ı ziyaret ettik.  İdeal gençliğin nasıl olması gerektiğini birde Seyda’mızdan öğrenmek istedik. Seyda’mıza değerli vakitlerini bizlere ayırdığı için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir