• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
El-Aruri: `Esir Kalan Dokuz Kadın İçin Müjdeyi Verdi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şeyh Salih El-Aruri, Filistin Enformasyon Merkezi`ne verdiği demeçte, "Mısırlı kardeşlerimizin bize verdikleri söze ve güvenceye göre, dokuz kadın esir birkaç gün içinde ve esir takasının ikinci aşamasından önce serbest bırakılacak" dedi.

Siyonistlerin serbest bırakılan esirlere yönelik tehditlerini de değerlendiren ve esirlerin korunması için herhangi bir güvence olup olmadığı yönündeki soruyu cevaplandıran El-Aruri, "İşgalcinin halkımıza yönelik saldırısı olmayacağı yönünde bir garanti yok. Tek garanti bizim elimizde. O da olası bir saldırıya misillemede bulunmak" şeklinde konuştu.

Şeyh Salih El-Aruri, serbest bırakılan esirlere dokunulmayacağı yönünde herhangi bir belge veya taahhüt almadıklarını söyledi.

Direnişin geri kalan esirleri kurtarmak için elinde bulunan seçenekler konusunda ise Şeyh Salih El Aruri şöyle konuştu: "Halkımızın esirleri özgürlüğüne kavuşturmak için her türlü yola başvurma hakkı var. İşgal zindanlarından esirlerimizi kurtarmak için kırmızı çizgilerimiz olmamalı."

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir