• DOLAR 32.576
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2423.755
  • ...
Yağışlar devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Yozgat, Sivas, Erzincan ve Ş.Urfa çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Mersin'in batı çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Şırnak'ın doğu ilçeleri, Muş, Bitlis, Hakkari çevreleri ile Van çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Ege kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.UYARILARKUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Mersin'in batı çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Şırnak'ın doğu ilçeleri, Muş, Bitlis, Hakkari çevreleri ile Van çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğnden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'nın kuzey ve batısı, Ege kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir