• DOLAR 32.519
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2434.701
  • ...
`Füze Sistemine Hayır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Has Parti İl Temsilciliği Füze Kalkanı sistemini protesto etmek için basın açıklaması düzenledi. Batman Has Parti İl Başkanı Kenan Özoğul, 81 İl başkanı ile eş zamanlı olarak Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanına telgraf gönderdikten sonra basın açıklamasında bulundu. Özoğul, ilk öncelikle Hakkâri ve Bitlis`teki olayları kınayarak tasvip etmediklerini dile getirdi. Basın açıklamasına Has Parti Kozluk İlçe Başkanı Tekin Aydın, Batman İl Teşkilat Başkanı Yahya Koyun, parti üyeleri de katıldı.

"Füze Kalkanı" sistemine karşı olduklarını dile getiren Özoğul şöyle konuştu: "Bilinen adıyla `Füze Kalkanı Projesi` NATO`nun değil ABD`nin projesidir ve Genişletilmiş Ortadoğu Projesinin bir parçasıdır. "Füze kalkanı projesinde buton bizim elimizde olacak" sözleri aldatmacadan başka bir şey değildir."

Parası verilen Heronların komutasının kimde ise, İncirlik`te komşu ülkelere yüz binden fazla sorti yapılırken buton kimin elinde ise, füze kalkanın butonun da onların elinde olacağını ifade eden Özoğul, "İsrail`in güvenliği için NATO kisvesi altında ABD dayatması başta İran olmak üzere bizi komşu ülkelerle karşı karşıya getirecektir. Hükümeti hayati hatadan dönmeye davet ediyoruz ve füze sistemine hayır diyoruz" dedi.
Halid Coşkun- İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir