• DOLAR 32.331
  • EURO 34.994
  • ALTIN 2297.427
  • ...
Anapar`ı MİT mi kurdurdu, Batum`u MİT mi ihrac ettirdi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP'den istifa edip Anadolu Partisi'ni kuran Genel Başkan Emine Ülker Tarhan, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un partisinden ihracına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarhan yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gündemi bu kadar yoğunken, CHP'nin, partiyi eleştiren bir milletvekilinin ihracıyla ilgilenmesinin ilginç olduğunu söyledi.

''TİZ KELLESİ VURULA'' TALİMATI

İhracın, parti yönetiminin demokrasi anlayışını ortaya koyduğunu ifade eden Tarhan, "Partiyi eleştiren bir milletvekilinin 'Tiz kellesi vurula' talimatıyla... Bir takım yapıları, kurumları diktatörlükle suçlarken, kendi kendine 'Padişahım çok yaşa' denilmesini esefle, üzüntüyle izliyorum, yazık" ifadelerini kullandı.

''İHRACI MİT Mİ İSTEDİ''

Tarhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "MİT'in CHP'de karışıklık yaratmak istediği" yönündeki açıklamalarını hatırlatarak, "Partiye bu kadar emek vermiş bir milletvekilinin ihracını da mı MİT istedi? Böyle bir soru gelir insanların aklına" diye konuştu.

TARHAN'A PARTİYİ MİT Mİ KURDURDU?

Tarhan'ın sorduğu mit sorusu akıllara bir başka soruyu daha getirdi. Tarhan kısa bir süre önce CHP'den ayrılıp Anadolu Partisi'ni kurmuştu. Bu durum "Anadolu partisini de Mit mi kurdurdu?" sorusunu akıllara getirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir