• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Engelliler meclisinin yeni yönetimi belirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kent Konseyi, Engelliler Meclisi’nin yeni yürütme kurulunun belirlemek amacıyla, Batman Belediye Meclis Salonunda toplantı düzenlendi. Toplantıya Batman’da bulunan 9 engelli derneği ve kurumun yanı sıra İŞKUR ve Belediye yetkilileri katıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan mevcut Batman Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gezici, “Batman Kent Konseyi Üyeler Meclisinde olağan yürütme kurulu seçimlerini yapmak için toplandık. Seçimlerde Kent Konseyi bileşeni olarak 9 farklı engelliler alanında hizmet veren derneklerimiz var.  Umuyoruz ki kentimiz, engelsiz bir kent ve yaşanabilen bir kent olsun. Bu açıdan meclis üyesi olarak daha iyi işler yamayı düşünüyoruz ve planlıyoruz. Tüm yetkililere bu konuda tekrar sesleniyoruz. Toplumun bir parçası olarak bu kentin yaşanabilir hale gelmesi için üzerimize düşen her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” dedi.

Toplantının ardından Batman Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin yeni yürütme kurulu belirlendi. Buna göre, yönetim kuruluna Abdullah Gezici, Cuma Çilek, Nasreddin Kaya, Adnan Sapancı ve Beyhan Özgener seçildi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir