• DOLAR 32.539
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2485.916
  • ...
AK Parti Ergani İlçe Başkanı Sayan`dan EMAR müjdesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Ergani İlçe Başkanı Şükrü Sayan, Devlet Hastanesine EMAR cihazı ve yeni yoğun bakım üniteleri açılması noktasında sona doğru gelindiğini söyledi.

Sayan yaptığı açıklamada, 150 yataklı hastanenin yatak kapasitesinin arttırılmasının yanı sıra, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinin kapasitelerinin arttırılacağını ve yılbaşında EMAR cihazının hizmete gireceğini söyledi.

AK Parti ilçe Başkanı Şükrü Sayan, hizmete girdiği günden bu yana hastanede yaşanan hekim ve teknik donanım sıkıntılarının giderilmesi noktasında parti teşkilatı olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, çabalar neticesinde EMAR ve yoğun bakım ünitelerinin kapasitelerinin artırılması için olumlu netice elde ettiklerini belirtti.

Sayan yaptığı açıklamada: “150 yataklı hastanenin yatak kapasitesinin arttırılmasının yanı sıra, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinin kapasitelerinin arttırılması yönünde yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bunun yanında ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan emar cihazı için de çalışmalarda sona doğru gelindi. EMAR cihazı sayesinde bölge hastanesi konumunda bulunan hastanemiz halkımıza en güzel şekilde hizmet verecek düzeye gelecektir” şeklinde konuştu. (Veysi Demirci-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir