• DOLAR 32.328
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2299.693
  • ...
SON DAKİKA
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 20 Ekim Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

OLAY GAZETESİ: Türkiye Şehitlerine Ağlıyor
Hakkâri`nin Çukurca İlçesi`nde 24 askerin şehit haberi Türkiye`de şok etkisi yarattı. Terör saldırısı tüm yurtta büyük üzüntüye yol açtı.
Şanlıurfa`da çeşitli Sivil Toplum Örgütleri 24 askerin şehit edildiği saldırıyı kınadı.

İPEKYOL: Vicdan Sahibi Her Yürek Yandı!
Yürekleri yakan haber Hakkâri`den geldi… Hakkâri`nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde, PKK`lı gruplar 8 ayrı hedefe saldırı düzenledi. Saldırılarda 24 evladımız yaşamını yitirdi. 18`den fazla askerimizin de yaralı olduğu bildirildi. Ateş sadece Konya, İstanbul, Sinop, Elazığ, Ankara, Sakarya, Hatay, Erzurum, Aksaray, Samsun, Kocaeli, İstanbul, Kahramanmaraş, Gaziantep, Aydın, Isparta, Bitlis, Elazığ, Ağrı ve Kırklareli`ndeki asker evlerine değil tüm vicdanlı yüreklere düştü.

Şanlıurfa SEMBOL: Edi Bese!
Hakkâri`nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerine teröristler saldırı düzenledi. Saldırılarda 24 askerimiz şehit düştü. 18 askerimiz ise yaralandı. Tüm Türkiye`de olduğu gibi Şanlıurfa`da da halk terörü lanetleyerek Kürtçe `Edi bese` yani `Yeter Artık` diyerek terörün bitmesini istediler.

GAPGündemi: Teröre Ortak Tepki
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin, Hakkâri`deki hain saldırıya ilişkin, ``Hislerimize kapılmadan akıl ve mantıkla yaşanan bu süreci yönetmeliyiz`` dedi. ŞUTSO Başkanı Ertekin, yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını belirtti.
Mehmet Demir - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir