• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şanlıurfa`da muhtaç öğrencilere giysi yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`da yardım faaliyetlerine devam eden İnfak Der, yaptığı son çalışmayla öğrencilerin yüzünü güldürdü. Muhtaç olarak tespit ettikleri öğrencilere dağıttıkları paketlerin içerisinde üç çeşit giysi ürünü bulunuyordu.

İnfak Der Başkan Yardımcısı Nuray Mermertaş, yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıldır faaliyette olmalarına rağmen, yardım çalışmalarını hızlı bir şekilde ilerletmeye çalıştıklarını belirterek,   “Biz İnfak Der olarak bir yıldır faaliyette olmamıza rağmen çalışmalarımızı hızlı bir şekilde ilerletmeye çalışıyoruz Allah`ın İzniyle. Geçtiğimiz Kurban bayramında yaklaşık dört bin kişilik giysi yardımında bulunduk. Ve şu anda ise, bin kişilik bir öğrenci paketi yardımımız var.” dedi.

Mermertaş konuşmasına, yapacakları yardımların müjdesini vererek, ” Önümüzdeki günlerde de Allah nasip ederse, sekiz bin kişilik bir yardım etkinliğimiz olacaktır. Buna binaen yardım dağıtımlarımıza, gıda ve yakacak odun da eklenecektir. Rabbim tüm hayırseverlerden ve derneğimizde gönüllü olarak çalışan kardeşlerimizden razı olsun ve ecirlerini kat kat versin.” diyerek sözlerine son verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir