• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kızıltepe`de TEDAŞ binası var tabelası yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEDAŞ (Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi) Kızıltepe ilçe müdürlüğü bir süre önce Ersoylu mahallesinden Atatürk mahallesindeki ilçe TEDAŞ arıza müdürlüğü yakınındaki bir binaya taşındıktan sonra tabelasını asmamamı halkı mağdur ediyor.

Elektrik Faturasını ödemeye giden birçok vatandaş binanın önüne kadar gittiklerini ama levhası olmadığı için yeri  çıkaramadıklarını  ve dönmek zorunda kaldıklarını belirterek tepki gösterdiler.

Yeni DEDAŞ ilçe binasının eskiye nazaran daha geniş ve rahat bir ortamda hizmet verdiğini ancak bir levhasının olmamasının halkta mağduriyetler yaşatıldığını söyleyen vatandaşlardan Ömer Demir, DEDAŞ` ın bir an önce binada tanıtım levhasının takması gerektiğini belirtterek, “ Bir süre önce DEDAŞ müdürlüğü yeni yerine taşınmış eski yerine nazaran daha geniş ve rahat bir ortamda hizmet veriyor. Birçok vatandaş adresini sora sora binanın önüne kadar geliyor,  ama bir tanıtım tabelası olmadığı için yanlış geldikleri düşüncesiyle geri dönüyorlar. Özellikle yaşlılar çok mağdur oluyorlar. Vatandaşların mağdur olmaması için DEDAŞ yetkililerin bir an önce binanın önüne tanıtım levhaları ve binanın girişinde ise tabelasını asmaları gerekir.”  ifadelerini kullandı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir