• DOLAR 32.555
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2422.431
  • ...
Bingöl'de 89 yetimi giydirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

-Bingöl İnsani Yardım Derneği kış mevsiminin gelmesiyle şehirde bulunan 89 yetime mont dağıtıldı. Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, dağıtım sırasında yetim öğrencilerle sohbet etti. Tek tek kıyafetleri üzerlerinde deneyen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Bingöl’de bulunan 89 yetime kışlık mont verdiklerini dile getiren Bingöl İnsani Yardım Derneği Başkanı Muhittin Gili, Yetimlerin Allah’ın bir emaneti olduğunu ifade ederek,  “Yetimler umuttur. Yetimler Allah’ın bizlere bir emanetidir. Yetime sahip çıkan olursa Allah da onlara sahip çıkar. Yetim bizim için bir berekettir. Eğer yetimlerin sıkıntılarını giderirsek günlük hayatımızda huzur ve bereket olur. Bu nedenle halkımızın bu türden faaliyetleri yapmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın derneğimize başvurarak bir bardak çayımızı içip en azından kendi çevrelerinde bulunan yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları bizlere bildirirlerse son derece memnun ve mutlu olacağız” dedi.

Gili daha sonra, “Bizler yetimlerin toplum içerisinde özgüvene sahip bireyler olarak yetiştirilmesi ve sahipsiz olmadıklarını göstermek için tüm çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şu anda 89 çocuğumuza kışlık mont giydirdik. Daha öncede kırtasiye yardımında bulunmuş ve yetimleri giydirmiştik. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerine yer verdi. İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir