• DOLAR 32.592
  • EURO 34.796
  • ALTIN 2405.244
  • ...
5 uyuşturucu operasyonunda 7 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin'den İzmir'e yüklü miktarda uyuşturucu maddesi sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine bir otobüste yapılan aramada 4 kilo 740 gram esrar ele geçirdi. Uyuşturucu ile alakası olduğu iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda bir şahsın ikametinde yapılan aramada 20 ayrı paket halinde, satışa hazır 4 gram eroin ele geçirildi. Şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Diğer yandan sokakta uyuşturucu maddesi satıldığı yönünde alınan bilgi üzerine polis, 2 şahsı takibe aldı. Şahısların üzerinde yapılan aramada; 13 gram esrar ele geçirildi.  Şüphelilerden alınan bilgiler doğrultusunda, uyuşturucu maddeyi temin ettikleri adreste yapılan operasyonda ise 5 kilo 760 gram esrar, 26 adet ecstasy hap, bir adet tabanca, bir adet tüfek ile 22 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Yine sokak satıcılarına yönelik bir başka operasyonda da takibe alınan şahsın kullandığı araçta 3 ayrı pakette satışa hazır 1,2 gram eroin ele geçirildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan ekipler yine takip ettikleri şahsın üzerinde yaptıkları aramada; 2 ayrı paket halinde, 4 gram esrar ele geçirdi. Söz konusu şüpheli şahısta sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine gönderildi.  (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir