• DOLAR 32.57
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2426.362
  • ...
HÜDA PAR`dan Saadet Partisi`ne iade-i ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6-8 Ekim olaylarında PKK/HDP yandaşlarının saldırıları sonucu üye ve gönüllüleri katledilen HÜDA PAR, kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Saadet Partisine iade-i ziyarette bulundu.

Saadet Partisi İl binasında gerçekleşen ziyarete, HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek, Başkan Yardımcısı Kemal Furat ve İl Sekreteri Fethullah Özsoy katıldı.

HÜDA PAR heyetini Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca karşıladı. Ziyarette, HÜDA PAR`a ve İslami kurumlara yapılan saldırılar ve gündemle ilgili konular konuşuldu.

HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek, yapılan saldırıların HÜDA PAR özelinde bütün İslami kurumlara yapıldığını belirterek bu saldırıların yeni olmadığını, bölgede marksist örgütün kurulduğu günden bugüne müslüman Kürt halkına her türlü zulmü yaptığını vurguladı.

PKK zihniyetinin İslam`la savaş içinde olduğunu ifade eden Şimşek, PKK`nin müslümanların kutsallarına saldırmasını; müslümanların sessizliğinden, olaylara çok dışarıdan bakmasından ve vurdumduymazlığından cesaret alarak yaptığını belirtti.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ise İslami camiaların çoğunun grupsal menfaatlerini, kendi inancından üstün görmesi yanlışlığına vurgu yaptı.

Ziyaretin sonunda karşılıklı dilek ve temenniler paylaşıldı. (Zeki Aras –İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir