• DOLAR 32.495
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2430.314
  • ...
“Motivasyon Verimlilik ve Kurum Kültürü” semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından kurum çalışanlarına yönelik Batman Üniversitesi Konferans Salonunda “Motivasyon-Verimlilik ve Kurum Kültürü” konulu seminer verildi.

Seminere, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kiyas, şube müdürleri ile kurum çalışanları katıldı.

Seminere konuşmacı olarak katılan Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt, sunum eşliğinde kurum personeline “Motivasyon-Verimlilik ve Kurum Kültürü” hakkında bilgilendirmede bulundu.

Seminerin amacı hakkında açıklamada bulunan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kiyas, “Bugün personelimize motivasyon-verimlilik ve kurum kültürü oluşturmasıyla ilgili bir eğitim semineri verdik. Gerek çalışma şartlarımızın ağırlığı, gerekse çalışanlarımızın işlerinin ağır olması nedeniyle personelimizde doğal olarak bir bıkkınlık ve yaptıkları işle ilgili bir motivasyon eksikliği oluşabiliyor. Bizler de bunun eksikliğini fark ederek böyle bir eğitime ihtiyaç duyduk. Bu eğitimden sonra kurumumuzda motivasyon oluşacağını ve vereceğimiz hizmetlerin daha etkin ve verimli olacağına inanıyorum.” dedi.

Verdiği seminer hakkında bilgilendirmede bulunan Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt ise, “İnsanlar kendi güçlerini ve yeteneklerini kullandıkları andan itibaren her şeyin üstesinden gelebilecek güce ve zekâya sahiplerdir. Bugünkü seminerimizde insanların kendi güçlerini nasıl ortaya çıkaracaklarını, bunu kurumda ve ailede nasıl kullanacaklarını ve kendilerine nasıl empoze edeceklerine dair bilgiler verdik. Burada önemli olan insanların ihtiyaçlarının ne olduğunu belirleyip bundan sonraki süreçte daha sağlıklı hem kurumda, hem de aile içinde kendilerini daha iyi ifade edebilen bireyler haline getirmektir.” (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir