• DOLAR 32.53
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2490.425
  • ...
Diyarbakır Esnaf ve Sanayicilerinden DEDAŞ'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan Vekili Şeyhmuz Bayhan Dicle Elektrik Dağıtım AŞ’yi ziyaret ederek son günlerde sık sık tekrarlanan elektrik kesintilerinden dolayı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

Son dönemlerde yaşanan elektrik kesintileri ve bu kesintilerin sosyal yaşama ve ekonomik alana verdiği zararların giderek büyüdüğünü dile getiren oda başkan ve temsilcileri, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcısı Avni Doğan’a sıkıntılarını dile getirerek, şikâyetlerini dile getirdiler.

Oda temsilcileri, üyelerinin elektrik kesintilerinden dolayı yaşadıkları kayıplara değinerek, kesintilerin devam etmesi durumunda sanayicinin, esnafın ve ticarethane sahiplerinin uğrayacakları zararın boyutlarına dikkat çektiler.

Özellikle, sürekli elektrik kesintilerinin sanayi sektöründeki üretimi olumsuz anlamda etkilediğini belirten oda başkanları, bu anlamda gereken önlemlerin alınması ve altyapıdaki eksikliklerin giderilmesi adına DEDAŞ yetkililerine taleplerini ilettiler.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir