• DOLAR 32.542
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2434.24
  • ...
Vahşetin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HDP`nin sokağa inme çağrısı üzerine 6-8 Ekim tarihlerine yaşanan olaylarda özellikle bölgede adeta terör estiren HDP/PKK yandaşlarının, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Köy ve Mezralarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Köy Der) binasına yönelik silahlı ve taşlı saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

Çevredeki mahalle sakinleri tarafından amatör bir kamera ile çekilen görüntülerde PKK/HDP yandaşı yüzlerce kişi tarafından taş ve sopalarla, Köy Der binasına arka ve ön cephesinden saldırı gerçekleştiriliyor. Saldırganlar derneğin bulunduğu binanın kapısını kırmaya çalıştığı görünüyor.

Gözü dönmüş saldırganların Köy Der binasına silah ve taşla saldırmaları dikkat çekerken saldırganların kendi aralarında konuşarak birbirlerini kışkırttığı net bir şekilde anlaşılıyor.

Hatırlanacağı üzere, PKK/HDP yandaşları, 7 Ekim olaylarında Köy Der binasını kuşatarak, dernek üyesi Turan Yavaş`ı silahla katletmiş ardından dernek civarında kurban eti dağıtan Yasin Börü, Hüseyin Dakak, Hasan Gökgöz ve Riyad Güneş  sığındığı binada vahşi bir şekilde katledilmişti. (İLKHA)  




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir