• DOLAR 32.586
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2422.939
  • ...
Rusya Din İşleri Başkanı Giresun`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rusya Merkezi Din İşleri Başkanı Şeyhülislam Talgat Tadzhuddinov, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin`i ziyaret etti.

Rusya’daki Müslümanların faaliyetleri ve Türk-İslam dünyasındaki yerinin anlatılması amacıyla İstanbul, Ankara ve altı Karadeniz ilini kapsayan gezi için Türkiye`yi ziyaret eden heyet, Giresun ziyareti kapsamında Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Rusya Merkez Şeyhülislamı Talgat Tadzhuddinov, Şeyhülislam Yardımcısı Rustam Sharifullin, Şeyhülislam Danışmanı Müftü Angam Afzalov ve Müftü Yardımcısı Vasıl Timirgaliyev, Vali Şahin’le makamında bir süre görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.

Heyet üyeleri, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Vali Şahin’e teşekkür etti. Vali Şahin, sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konuklara çeşitli hediyeler verdi.

Makamda gerçekleşen kabulün ardından konuklar, Giresun Belediye Başkanı, Gazeteciler Cemiyeti, Özel İdare Genel Sekreteri, Keşap Belediye Başkanı, Bulancak Belediye Başkanı ve Giresun Üniversitesi`ni ziyaret ederek, konferans verecekler. Konuklar ayrıca, saat 19.00’da yerel bir TV’de de programa katılacaklar. Heyete Giresun Aydınlar Ocağı Başkanı Mehmet Memiş mihmandarlık ediyor.

Dünya Bülteni

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir