• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
BEM-BİR-SEN: `Saldırıyı Lanetliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- BEM-BİR-SEN Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Batman İl Başkanı Yusuf Çiftçi Hakkari`de yaşanan saldırıda 26 askerin hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

BEM-BİR-SEN Yönetim Kurulu Adına İl Başkanı Yusuf Çiftçi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Hakkari`nin Çukurca ilçesi Kekliktepe bölgesinde bulunan askeri birliğe yapılan Hain saldırıda 26 askerimizin Şehid, 18 Asker`imizin yaralı olduğunu BEM-BİR-SEN olarak, derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hain terör örgütü kanlı emel ve niyetleri uğruna bir kez daha Anaların yüreklerine ateş düşürmüştür. BEM-BİR-SEN Ailesi olarak Şehit olan Askerlerimize ALLAH`tan Rahmet,Yaralı Askerlerimize acil şifalar dileriz.Şehitlerimizin ve Yaralılarımızın kederli Ailelerine Sabırlar diliyoruz"

Saldırının yapıldığı zamanlamaya dikkat çeken Çiftçi, "israil hükümetinin Müslüman tutsakları serbest bıraktığı ve Türkiye`nin tutsak takası sürecinde oynadığı rol, aynı zaman da Cumhurbaşkanı`nın 2 gün önce bölgeye gerçekleştirdiği geziler gündemdeyken, böyle bir saldırıyı gerçekleştirmenin k, bu kanı durdurmak için Yeni Anayasa için toplantının yapılacağı güne denk gelmesi de gösteriyor ki bu bir Kürt Halkının hakkını savunmak değildir. Bu dış güçlere uşaklık yaptığı dış Mihrak`ların emirlerini yerine getirmek, Ülkemiz üzerinde kötü emelleri olanların çıkarları için Kan dökmek amacı ile açıklanabilir" dedi.

Açıklamada, "Bugüne kadar yapılmış 2 `inci en büyük terör eylemi olan bu eylemi BEM-BİR-SEN olarak kınıyor. Şehitlerimize tekrar ALLAH`tan Rahmet Kederli Ailelerine sabırlar diliyoruz. Hain terör örgütünün layık olduğu hazin sonu en kısa zamanda mutlaka yaşayacağına olan inancımız tamdır. Biz Devletimize güveniyoruz, gereği mutlaka yapılacaktır. Türkiye`mizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.
Veysi Demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir